Team Vurehout

Dhr. mr. drs. A. Kaya

Senior jurist

Kaya is een senior jurist, politicoloog en mediator met sterke analytische vaardigheden en ruime operationele cq,- strategische competenties. Na zijn studie politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam (International Relations and Transnational Governance) studeerde hij International Business Law aan de University of Cumbria in het Verenigd Koninkrijk. Daarvoor voltooide hij al een specialistische gerechtstolken-  en mediatoropleiding.

Kaya heeft ruim 20 jaar (projectmatige) werkervaring opgedaan voor o.a. ministeries, de VNG, gerechtelijke instanties, internationale ondernemingen, onderzoekdelegaties, Free Trade Area’s en NGO’s.

Hiermee  verwierf hij bijzonder veel strategische en operationele inzichten in de toepassing en mogelijke valkuilen van het contractenrecht, het ondernemingsrecht (Europees en internationaal) en het aansprakelijkheidsrecht.

Mogelijke oplossingen voor complexe rechtsvragen waarbij vaak meerdere conflicten op verschillende niveaus spelen, brengt Kaya verhelderend in beeld. Strategisch gemotiveerd handelend het maximale uit een juridische onderhandeling halen, is voor hem niet alleen een lust maar ook een must!

Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op

Ons Specialisme